Recensies

Wij vinden het fijn wanneer klanten tevreden zijn. Daarom willen wij u vragen om een reactie achter te laten. Alvast vriendelijk bedankt!

 1. Wat een enthousiaste mensen van dit bedrijf. Wij huurde de spullen voor een locatie in Hoek van Holland, ver weg van de vestiging van dit bedrijf. Maar dit was voor de eigenaar geen enkel probleem ! De kinderen hebben genoten van de slush, popcorn, suikerspin en springkussen. Super geregeld.. In een zin TOP BEDRIJF !!

 2. Top service, heel vriendelijke jonge man! heerlijke suikerspin, popcorn en flush puppy!
  Geweldig het is een aanrader. Tot volgende keer weer.

  Het zit zeker goed!

 3. Het zit goed was op de afgesproken tijd aanwezig. Had voldoende ingrediënten meegegeven dus we kwamen niets te kort. De kinderen hebben heel erg genoten. Al met al een aanrader en het zit ECHT goed 😉

 4. Mijn dochter heeft er erg van genoten op haar verjaardag dank jullie wel een aanrader ?

 5. Gister op de verjaardag van me zoon een suikerspin machine gehad. Geregeld bij Srno Hetzitgoed echt een aanrader!!!!! De kinderen vonden het geweldig. En de ouders stiekem ook hahaha. Goede service werd netjes naar boven gebracht en aangesloten. Makkelijk in gebruik door de duidelijke uitleg. En na zoeen drukke dag ben je helemaal op en ja hoor je hoeft het apparaat niet eens schoon te maken. Al met al de naam zegt het al Het Zit Goed !!!!!! Tot de volgende keer want er zijn nog meer leuke dingen te huur.

 6. Onze kleinzoon is een topper hij heeft een topbedrijf je kan er van alles huren suikerspinaparaten popcorn wilt u iets huren bel hem dan

 7. Het zat egt goed de beste verjaardag van ze leven gehad popcorn machine dee het alleen niet meer en werd binnen 20 min omgeruild voor een ander erg netjes en topservice!!!

 8. Het zit goed heeft mijn dochter haar verjaardag top gemaakt met de suikerspin-, popcorn- en slushpuppy machine! De kinderen spraken er de dag erna nog over op school. Het zelf proberen van een suikerspin maken vonden ze al helemaal geweldig! Zeer zeker een aanrader en tot op onze volgende feestjes!!!

  Ook de service was goed, erg behulpzame jongeheer!
  Bedankt voor alless!!!

 9. Super toffe en respectvolle jongeman.
  Kwam de automaten netjes en voor niets bezorgen.
  Had een slush machine en een popcornautomaat gehuurd voor mijn kleine dochter en die vond het echt helemaal te gek.
  Ect een aanrader!

 10. Hele aardige jongeman heeft goed geholpen ook heel kindvriendelijk heerlijke suikperspinnen doet echt goed ze best en vooral voor dat geld volgende kinderfeestje raad ik hem
  Zeker aan topper dit

 11. Top bedrijf komt na wat hij zegt en was super geregeld
  Volgende x zeker weer

 12. Altijd vriendelijk en beleefd. De spullen werden netjes en schoon bij ons gebracht, dit was zeker voor herhaling vatbaar. Zo maak je een feestje net een beetje leuker!

laat een Beoordeling achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *