Popcornmachine huren

50.00

Popcorn machine huren
Zoete of zoute popcorn
Standaard inclusief 50porties

Wissen

Beschrijving

Popcornmachine huren

Popcorn, gemaakt van gepofte mais, zoet of zout, wie kent het niet. Vooral bekend van de film, bioscoop maar ook van de kermis en het circus. Nu kan iedereen een popcornmachine huren en van elke feestje of gelegenheid iets leuks maken.

De zoute popcorn is meer geliefd bij volwassen en de zoete popcorn bij kinderen maar iedereen lust wel popcorn. Een popcornmachine huren is leuk voor op feestjes zoals verjaardagen, bedrijfsfeestjes maar ook voor thema avonden. Heb je bijvoorbeeld een leuke filmavond of reunie met vrienden dan mag een popcornmachine natuurlijk niet ontbreken.

Popcornmachine huren bij “Het zit goed”

Onze popcornmachine ziet er leuk uit en is een leuke en vrolijke aanvulling op elke feestje, dus niet alleen voor de heerlijke popcorn maar ook door het uiterlijk. De machine zorgt er ook voor dat de popcorn heerlijk op temperatuur blijft want popcorn is het lekkerst als het een beetje warm is en natuurlijk als het vers is.

Als je je feestje helemaal compleet wilt maken dan hebben wij ook nog een suikerspinmachine, slush puppy machine en zelfs een springkussen voor de kinderen. Dus voor elke feestje zit u goed bij “Het zit goed”

Een popcornmachine huren bij Het zit goed maakt je feestje pas echt compleet want naast de scherpe prijzen is er ook geen schoonmaak plicht zodat u en uw familie en of gasten heerlijk van het feest kunnen genieten zonder zich achteraf zorgen te maken om de schoonmaak van de popcornmachine.

Popcornmachine huren doe je daarom bij “Het zit goed”, feestartikelen verhuur Noord-Holland.

Extra informatie

Extra porties

Standaard inclusief 50 porties, 50 porties extra + €10,00, 100 porties extra + €20,00, 150 porties extra + €25,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Popcornmachine huren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *