Feest kraam huren

350.00

Let op! prijs incl. personeel voor 4 uur. € 350,00

Beschrijving

Feest kraam huren inclusief personeel

Een feest kraam huren voor elke gelegenheid, feest en of evenement. Heeft u een groot of middel groot feest en wilt u uw gasten echt verrassen met iets leuks en lekkers dan kunt u bij ons een complete feest kraam huren inclusief personeel.

De feest kraam is een kleine kraam in vrolijke zoete kleuren en bevat 3 machines om van uw gelegenheid, feest of evenement een groot succes te maken. Een suikerspinmachine, popcornmachine en een slush puppy machine. U hoeft zich nergens zorgen om te maken want wij nemen al uw zorgen uit handen zodat u en uw gasten heerlijk kunt genieten.

Suikerspinmachine

De vrolijke en zoete verrassing in de kleuren roze en blauw. Hiermee tovert u een glimlach op het gezicht van elk kind. In de vrolijke kleuren roze en blauw.

Popcornmachine

De heerlijke popcorn van gepofte mais in de smaken zoet of zout mag ook op geen enkel feest of evenement ontbreken. De heerlijke popcorn is gewild bij jong en oud.
In de smaken zoet of zout. Zoet is vooral erg gewild bij kinderen en meestal willen de volwassen zoute popcorn.

Als u de kinderen nog meer wilt bieden dan hebben wij ook nog een springkussen te huur. Dan is het feest pas echt helemaal compleet en heeft elk kind een onvergetelijke dag.

Slush puppy machine

Dit heerlijke verfrissende ijsdrankje mag op geen enkel kinderfeestje of verjaardag in de zomer ontbreken. Voor zowel jong als oud een heerlijke verfrissende verrassing.
In de smaken Cola, aardbei, kersen en kiwi

Waarom een complete feest kraam huren bij “Het zit goed”?

“Het zit goed” biedt u een goede service voor weinig geld waarvoor u helemaal NIETS hoeft te doen!

Wij leveren alle benodigdheden zoals de; rietjes, bekertjes, suiker, verlengsnoer etc. Ook brengen en halen we de machines gratis op tot 25km vanaf Hoorn. U hoeft geen opzet of afbreek kosten te betalen, dit doen wij gratis voor u! U betaald ook geen borg en u heeft geen schoonmaakplicht.

Kortom, wij leveren de complete feest kraam met personeel zodat u zich geen zorgen heeft. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van een geweldig feest of gelegenheid met uw gasten.

1 beoordeling voor Feest kraam huren

  1. Super vriendelijk! Komt afspraken na en doet nog extra.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *